Vacature

Monteerder / demonteerder / plaatslager

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2505

Update: 27-04-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor het demonteren van de wagens voor ze de bodyshop binnen gaan. - Tijdens het demonteren check je de lijst met onderdelen die in bestelling staan en geef je feedback aan de magazijnverantwoordelijke om extra onderdelen te bestellen. - Uitblutsen van deuken behoort ook tot je takenpakket. - Na het lakken bouw je de wagen weer piekfijn in elkaar en controleer je of alle componenten werken. - Je zorgt dat deze weer perfect klaar is om afgeleverd te worden aan de eindklant.

Profiel

- Collegiaal, teamplayer, leergierig, sociaal, loyaal. - Je hebt een tweetal jaar of meer ervaring. - Rijbewijs B.|BSO 3e graad carrosserie of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Een onmiddellijke indiensttreding - Een uitdagende job in een groeiende onderneming, met een jong en dynamisch team - Een vast contract met een marktconforme verloning

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.