Vacature

monteur

Referentie: 2914

Update: 28-03-2024

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je staat in voor de montage en constructie van projecten bij klanten Industriële ontstoffingsinstallaties Pneumatische transportsystemen Ventilatoren Filters, cyclonen Buisleidingen Je staat sporadisch in voor depannages bij onze klanten. Je werkt onder de leiding van een ervaren monteur die u de kneepjes van het vak bijbrengt, zowel in binnen of buiten omgevingen. Je werkt over gans Vlaanderen.

Profiel

Je hebt een sterke affiniteit met montagewerk en een technische opleiding achter de rug. Je bent in het bezit van een rijbewijs B, BE of C. Je hebt geen hoogtevrees! Je bent bereid om af en toe (1 tot 2 maal per jaar) ter plaatse te overnachten. Talenkennis : NL of FR

Wij bieden

een attractief verloningspakket op basis van je ervaring, interne en externe opleidingsmogelijkheden. doorgroeimogelijkheden binnen onze snel groeiende organisatie.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.