Vacature

Monteur

Referentie: 2627

Update: 29-08-2023

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als monteur zal je worden ingezet voor de montage van rolluiken, zonnewering en pergola's. - Je zorgt dat deze op een correct en verzorgde manier worden geïnstalleerd. - Ook is het correct afstellen van screens en zonnewering een van jouw hoofdtaken als monteur.

Profiel

- Je hebt een technische opleiding gevolgd of gelijkwaardig door ervaring. - Je hebt al een eerste ervaring van plaatsen van rolluiken, zonnewering en terrasoverkappingen. - Als monteur is het belangrijk om flexibel te zijn. - Je bent leergierig. - Afwisseling schrikt je niet af als monteur. - Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden

- Loon van 17€/uur. - Bedrijfswagen met tankkaart (niet voor privégebruik) - Maaltijdcheques van 8€/gewerkte dag - Ecocheques van 250€/jaar - Eindejaarspremie - Leuke activiteiten met collega's.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.