Vacature

Monteur

Referentie: 2671

Update: 29-05-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als monteur ben jij verantwoordelijk voor de vlotte montage van constructies in de meest diverse sectoren. Of het nu gaat om bordessen, trappen, leuningen, trechters of transportbanden, jij levert steeds perfect werk af. - Je hebt een algemene mechanische kennis en inzicht in constructies waardoor je plannen leest alsof je nooit iets anders hebt gedaan. - Stuktekeningen en 3D tekeningen? Laat maar komen! - Je hebt oog voor detail en voert zelfstandig metaalbewerkingen uit zoals zagen, boren en slijpen.

Profiel

- Werken op verplaatsing is voor jou geen enkel probleem. - Je bent flexibel en hebt goesting in een job met veel variatie. - Safety first! Je bent veiligheidsbewust en leert graag bij over heftrucks en rolbruggen tijdens bijkomende veiligheidsopleidingen. - Maatwerk is jouw ding. Je laat je creativiteit de vrije loop in het zoeken naar oplossingen voor de klant en houdt hierbij steeds rekening met individuele wensen. - Hoogtevrees? Daar heb jij geen last van! - Je deinst dan ook niet terug voor werkzaamheden op hoogte. - Ervaring is key - Je beschikt over een A3/A2 diploma als mecanicien, constructeur of lasser, of je hebt minimum enkele jaren ervaring als monteur. Kunnen lassen is een meerwaarde, maar geen must.

Wij bieden

- Je komt terecht in een enthousiast team van experts dat een passie voor montage en constructie deelt. - Je krijgt een gevarieerde job, voornamelijk in de regio’s West en Oost Vlaanderen. - Naast een marktconform loon, ontvang je alle gereedschappen, kledij en persoonlijke beschermingsmiddelen die je nodig hebt. - Bijkomende veiligheidsopleidingen bieden je de kans om verder te groeien in je job. - Om het pakket compleet te maken, geniet je van een bedrijfswagen om zorgeloos van klant tot klant te rijden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.