Vacature

Monteur / aandraaier in 2-ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2733

Update: 04-12-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het afregelen van de Dornier dobby en jacquardgetouwen. Je kan goed zelfstandig werken, maar ook samenwerken in teamverband is geen probleem voor jou. - Je kan out of the box denken en handelt oplossingsgericht. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van efficiënte en kwaliteitsvolle artikel en boomwissels. - Je houdt toezicht op de netheid en werking van de onderdelen van de machines.

Profiel

- Je hebt reeds een aantal jaren ervaring in de textielsector als monteur/aandraaier. - Aanknopen van kettingbomen (150 tot 300 cm). - Instellen en bijregelen van de weefmachines. - Wisselen van artikels op de getouwen. - Monteren of demonteren van een installatie. - Onderhoud van de weefgetouwen. - Passie voor het vak is een must en dit combineer je met oog voor detail en nauwkeurigheid. - Samen maken we een exclusief product, resultaat en teamwork geven je dus energie. - Je bent graag in beweging en actief bezig. - 2 ploegen (voormiddag en namiddag) is voor jou ideaal! - Je kan communiceren in 1 van onze 3 talen (Nederlands, Engels of Frans).

Wij bieden

- Je bent een belangrijke schakel en komt in een persoonlijke en familiaal bedrijf terecht. - Je maakt deel uit van een financieel sterk bedrijf. - Je krijgt meteen een vast contract. - We staan open voor jouw ambities op termijn. - Aantrekkelijke verloning met ploegtoeslag.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.