Vacature

Monteur hersteller

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2941

Update: 19-04-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Na de inloopperiode, met de nodige begeleiding en opleiding, zal je herstellingen uitvoeren aan opleggers en trekkers. De inhoud van je job is enorm afwisselend. - Onderhoud compressor en pompsystemen. - Onderhoud blaasbulk of Redler / vijzel lossystemen - Carrosserie herstellingen na ongeval of schade - Montage van pompen of compressoren - Kleine laswerken aan chassis en opbouw - bij nieuwe opleggers monteer je de toebehoren en doe je controle van de functionaliteit door het uitvoeren van diverse testen.

Profiel

- Je hebt ervaring in een herstellingsdienst van de automotive sector. Heb je niet het juiste diploma, maar heb je de nodige ervaring opgedaan dan kom je zeker ook in aanmerking! - Je kan kleine laswerken uitvoeren. - Je hebt basiskennis hydrauliek en pneumatiek. De klant voorziet interne en externe opleidingen. - Pluspunt: ervaring in de sector van trailer constructie.

Wij bieden

- Je maakt deel uit van een team, waarin je als nieuwe collega dagelijks wordt begeleid door een mentor/peter. Begeleiding, opleiding en coaching zijn belangrijk voor je professionele ontwikkeling. - Een boeiende job in een familiale KMO waar mensen centraal staan. Je bent lid van de familie! - De klant werk elke dag aan een aangename en stimulerende werksfeer; ze willen dat iedereen de kans krijgt om zich persoonlijk te ontwikkelen. - Met kleine attenties maken ze de werkomgeving extra gezellig. Van bezoekjes door Sinterklaas tot paaseitjes gebracht door de enige echte Paashaas. Foute kersttruiendag en warme chocomelk om het nieuwe jaar in te zetten. De klant vindt altijd wel een reden om wat extra sfeer op de werkvloer te brengen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.