Vacature

Monteur/installateur (m/v) verwarming en sanitair

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1500

Update: 10-03-2022

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de installatie van sanitair en verwarming bij nieuwbouwprojecten, zowel bij particulieren als in appartementen.

Profiel

- Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Je overlegt met klanten en vult correct werkdocumenten in. - Voldoende ervaring om zelfstandig en resultaatgericht te werken. - Zin voor orde en netheid. Klantgerichtheid is zeer belangrijk en een commerciële ingesteldheid een pluspunt. - Je hebt een rijbewijs B en woont in regio Gent. - Voldoende spierkracht om lasten van 40 tot 50 kg te dragen.

Wij bieden

- Een voltijdse job. - Je mag/moet je continu bijscholen en leert voortdurend de nieuwste technieken over onder meer hernieuwbare energie. Je krijgt persoonlijke professionele begeleiding en groeit mee in een jong en dynamisch team. - Een complete uitrusting.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.