Vacature

Monteur op verplaatsing

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2815

Update: 05-02-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als monteur op verplaatsing ga je diverse montageprojecten uitvoeren bij de klant. - Dit betekent het volledige placement van metalen structuren in zowel staal als RVS. Samen met jouw collega’s zorg je voor een feilloze plaatsing en afwerking van projecten als: montage van platformen, trappen, leuningen, alsook (de)montage van machines, ... - Voor deze opdrachten verblijf je af en toe in het buitenland.

Profiel

- Je kan ons een stabiel werkverleden als monteur voorleggen waar je technische skills in montage en mechanica hebt opgebouwd. - Beschikken over een VCA attest en een attest heftruck/hoogwerker/rolbrug is een grote troef. - Veilig werken, gezond verstand gebruiken, verantwoordelijkheidszin, initiatief nemen, en bovenal: je bent een team player

Wij bieden

- Een zeer gevarieerde functie met uitdagingen en groeimogelijkheden in een ongedwongen werksfeer. - Je wordt ondersteund door vakmensen met ruime ervaring in montagewerk, jouw rechtstreekse collega’s. - Voltijds contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk loon (+ ecocheques, extra vakantiedagen, mogelijkheid tot bedrijfsfiets, enz.) - Aangename en vlot bereikbare werkomgeving te Roeselare, op een boogscheut van de snelweg E403.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.