Vacature

Monteur op verplaatsing / West- & Oost-Vlaanderen

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2897

Update: 15-03-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Vanuit het atelier vertrek je 's morgens met een goed uitgeruste camionette naar de klanten in West- & Oost-Vlaanderen. - Op verplaatsing ga je diverse installaties gaan uitvoeren bij de klanten. - De uitdaging zit hem in de variatie aan projecten want elk project vraagt nieuwe inzichten. - De installaties kunnen zijn in sectoren zoals voeding, metaal, zware industrie. - Naast het installeren valt het onderhoud of herstelling ook tot je verantwoordelijkheid.

Profiel

- Je bent een echte teamspeler en werkt graag oplossingsgericht. - Kwaliteit en veiligheid daar streef je naar. - Je hebt een rijbewijs B en ervaring met een hoogtewerker (attest kan ook via ons behaald worden). - Je bent technisch geschoold met een goed ruimtelijk inzicht. - Je hebt minimum 5 jaar ervaring binnen de metaal, kennis van plaatsen van leidingsystemen in een industriële omgeving zijn een zekere plus!

Wij bieden

- De klant bied je een reeks aan diverse taken & projecten aan, waardoor je voldoende variatie kan vinden in je job. - Er wordt ook naast het werken aan je privéleven gedacht: 4 dagen werken, 3 dagen weekend! - Opleidingskansen bij de vleet en dit het liefst 1 op 1 waar je kan leren van elkaar. - Starten in een groeiend verhaal waar ze graag luisteren naar jouw inzichten. - Naast opleidingen, teamactiviteiten zorgt de klant voor een stevig loonpakket.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.