Vacature

Onderhoudselektricien in 2-ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2937

Update: 17-04-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als onderhoudselektricien ben je verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark (preventief en curatief onderhoud) en het uitvoeren van elektrisch installatiewerk. - Ook elektrische aanpassings- en verbeteringswerken behoren tot jouw takenpakket. Dit zowel voor de afdelingen EPEC, ESC en ES. - Je werkt in een team van een 6-tal techniekers en rapporteert aan de teamlead.

Profiel

- Je hebt een A2 diploma Elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring; - Goede kennis van sterkstroom / installatie en elektrische aandrijvingen (elektrische motoren, frequentie omvormers); - Je hebt interesse voor diverse technieken zoals pneumatica, hydraulica en automatisatie; - Je kan zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer; - Bereidheid tot werken in een permanentiedienst; - Je hebt oog voor veiligheid en kwaliteit; - Je bent bereid om te werken in een 2-ploegensysteem; - Je hebt een analytisch denkvermogen en bent een echte problem solver; - Je werkt nauwkeurig en bent in staan om jouw werk goed te organiseren.

Wij bieden

- De bedrijfscultuur is gebaseerd op de waarden: integriteit, respect, moed, samenwerking en doorzettingsvermogen. De klant noemt dit ‘Our Way’. Met hun aanpak kan de klant samen een duurzamere, vooruitstrevende en betere versie van de wereld realiseren. - Ze bieden je een baan in een prettige, veilige en collegiale omgeving, met boeiende en verantwoordelijke taken binnen een internationale setting. - Een horizontale organisatiestructuur en wederzijds respect zijn voor de klant een tweede natuur. Bovendien geniet je van een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, pensioenspaarverzekering, 12 dagen arbeidsduurvermindering, anciënniteitsverlof... - Daarnaast kan je genieten van een gevarieerd aanbod van interne en externe opleidingen, leuke teambuildings, krijg je de kans om bij te dragen aan afdeling overschrijdende projecten, en nog veel meer. - De klant gelooft in de kracht van mensen met verschillende waarden, standpunten en expertise. Hun doel is het welzijn van mensen en de planeet – een concept dat ze KAITEKI noemen. Ze streven naar het creëren van een inclusieve en diverse omgeving.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.