Vacature

Onderhoudsmecanicien - klein materiaal

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1695

Update: 30-03-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Dit is je job... Je doet onderhoud, herstellingen en aanpassingen aan het groot en klein materiaal. Dit gaat van alle vrachtwagens, kranen tot boormachines, concreet: alles wat werkt op benzine. Je zorgt voor de nodige ondersteuning waar nodig, zet het materiaal terug klaar en meldt defecten aan machines aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke.

Profiel

Je hebt voldoende technische kennis van verschillende type machines en materiaal. Je kan zelfstandig werken en hebt enige flexibiliteit. Je vindt het een eer om machines en materialen terug werk klaar af te leveren. Je steekt graag de handen uit de mouwen en werkt ordelijk en net. Je draagt zorg voor het materiaal en de gereedschappen waarmee je werkt. Je beheerst de Nederlandse taal. Je bezit een rijbewijs B. Het bezitten van extra kwalificaties (VCA-basis, attesten voor het besturen van allerhande machines) is altijd een meerwaarde. Je bent een teamspeler die mee helpt zoeken naar oplossingen en je eigen inbreng kunnen we altijd appreciëren.

Wij bieden

Wij bieden je een leuke job aan in een groeiend familiaal bedrijf, waarbij je terecht komt in een leuke ploeg met gemotiveerde collega's. Hierbij zorgen wij voor:Een marktconforme verloning volgens kennis en ervaring in de sector. Daarnaast krijg je ecocheques en een hospitalisatieverzekering. Een vast contract na een geslaagde interim-periode. Je eigen smartphone. Een goede opleiding om je job uit te kunnen voeren. Tal van opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.