Vacature

Onderhoudsmechanieker (m/v)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2042

Update: 17-06-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor het detecteren en oplossen van mechanische storingen aan de verschillende installaties. - Je spoort storingen op en verhelpt mechanische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, kettingen, ventielen, pompen, lagers,...) - Demonteren, reviseren en monteren van diverse componenten. - Je zorgt daarnaast voornamelijk voor het preventief onderhoud om toekomstige storingen te beperken. - Je waakt over de kwaliteit van het machinepark. - Je kan werken op basis van een technisch plan of schema. - Je biedt ondersteuning aan de Automation engineer en Project engineer bij het doorvoeren van verbeteringsprojecten.

Profiel

- Je hebt een passie voor mechanica. - Ervaring in pijpfitten en TIG lassen is zeker een plus. - Conceptueel denken / technisch inzicht is noodzakelijk. - Verder kan je probleemoplossend denken, ben je stressbestendig en bezit je een dosis doorzettingsvermogen. - Je hebt een passie voor het preventief onderhoud. - Je kan zelfstandig werken, je bent flexibel en communicatief en hebt zin voor veiligheid en hygiëne. - Je hebt een positieve ingesteldheid. - Je hebt geen schrik om handen uit de mouwen te steken, hands on mechaniek. - Je wordt tewerkgesteld in dagploeg, maar bent bereidt om projectmatig in ploeg te werken.|- Bachelor/graduaat elektromechanica of A2 mechanica of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Boeiende en gevarieerde functie in een immer groeiend en uiterst stabiel familiebedrijf. - Je komt terecht in een tof team. - Voltijds contract voor onbepaalde duur.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.