Vacature

Onderhoudstechnieker

Referentie: 1118

Update: 10-11-2021

F

Fouzia Zerda

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Het onderhouden van:- Warmtepompen en airco’s, zoals het vervangen van filters, het reinigen van warmtewisselaars, het uitvoeren en registreren van lekdichtheidstesten, …- Luchtgroepen en luchtkanalen Het controleren van de technische functionering van de installatie.

Profiel

- Je hebt interesse in en aanleg voor techniek . - Je bent leergierig, zo ben je bereid om een koeltechnische certificering te behalen, indien je dit nog niet in je bezit hebt. - Je kan zelfstandig werken, en indien nodig mits overleg met de projectleider. - Je bent steeds op verplaatsing. - Je komt graag in contact met klanten, je bent klantvriendelijk. - Je hebt geen hoogtevrees.

Wij bieden

- Je komt terecht in een warme, familiale onderneming met een toffe atmosfeer en een sterk team. - De sfeer is open en direct. - Optie vast contract na een interim periode

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.