Vacature

Service technieker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1762

Update: 19-04-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van bouwmachines, van klein gereedschap tot bv. betonmolens en stroomgroepen. Je staat in voor het ingeven van inkomende bestellingen in ons ERP-pakket. Je gaat voor het opmaken en opvolgen van bestekken. Je zoekt de noodzakelijke onderdelen op en indien nodig bestel je deze bij onze leveranciers. Je staat ook zelfstandig in voor het uitvoeren van de herstellingen in ons atelier en op de werf.

Profiel

Je kunt een diploma A2 (elektromechanica/industriële elektricteit) voorleggen of je bent gelijkgesteld door ervaring. Kennis van elektromotoren en bijhorende schakelingen. Kennis van verbrandingsmotoren is een pluspunt (2-takt en 4-takt motoren). Administratieve taken schrikken je niet af (opmaken offertes, bestellingen, etc.). Je bent commercieel en sociaal ingesteld. Rijbewijs B is een vereiste, BE een pluspunt.

Wij bieden

Wij bieden een sterk gevarieerde job met verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om tal van opleidingen te volgen zodat je jouw kennis verder kan uitbreiden. In ruil voor jouw torenhoge inzet krijg je een aantrekkelijk salarispakket in lijn met jouw kennis en ervaring. Dit pakket wordt verder aangevuld met extralegale voordelen zoals: hospitalisatieverzekering en ecocheques. Er is oog voor work-life balance dankzij het vaste dagregime waar je in komt. Je komt terecht in een hecht team die er elke dag voor gaat!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.