Vacature

Onderhoudstechnieker

Contracttype: Nachtwerk

Referentie: 2112

Update: 04-07-2022

default

Peggy Crevits

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als onderhoudstechnieker ben je problemsolver nr. 1! - Je staat in voor de goede werking van het elektromechanisch gedeelte van de productiemachines en het preventief en curatief onderhoud. - Je voert opdrachten uit volgens de aanwijzing van de onderhoudsverantwoordelijke en volgens de technische voorschriften. - Je houdt hierbij steeds rekening met de veiligheidsregels.

Profiel

- Je hebt passie voor techniek. - Je bent organisatorisch sterk. - Je kan bij voorkeur correct lassen. - Je hebt zin in afwerking, orde en netheid. - Je bent stipt en hebt aandacht voor veiligheid.|Je bezit een technisch diploma of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Te werken in regio groot Kortrijk - Menen, op een vaste plaats / langdurige samenwerking. - Te werken in dag en of vaste nacht (21u-5u) - Werk binnen een groeiende, familiale onderneming. - Krijg een uitdagende functie met gezonde portie verantwoordelijkheid. - Kom terecht in een fijne groep waar veiligheid, teamspirit en respect centraal staan. - Reken op een persoonlijke verloning mét bedrijfswagen, tankkaart, netto KM-vergoeding, maaltijdcheques,...

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.