Vacature

Onderhoudstechnieker liften

Referentie: 1538

Update: 16-03-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een servicegerichte technieker om onze klanten professionele service te bieden. In deze rol ben je bij de kern van B&A - een dagelijkse held die het leven van mensen gemakkelijker maakt. Je werkt aan het garanderen van een kwaliteitsservice, het verbeteren van de veiligheid en prestaties van de apparatuur en het bevorderen van regelmatige en proactieve communicatie naar de klant en de mensen die de apparatuur gebruiken.Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen in jouw regio. Je zorgt voor periodieke controles en onderhoud, lost onregelmatigheden en storingen op. Verder ben je verantwoordelijk voor de communicatie naar de klant toe, deze adviseer je over preventief onderhoud en gewenste verbeteringen. Je bent veel onderweg en komt bij de meest uiteenlopende soorten klanten, bedrijven en gebouwen. Naast deze reguliere werkzaamheden draai je mee in de wachtdienst (éénmaal om de 6 tot 8 weken).Verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en veiligheid van de werkplek tijdens de uitvoering van de onderhoudswerken Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportering van het uitgevoerde werk

Profiel

Je beschikt over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica; of relevante ervaring Je spreekt vlot Nederlands Zeer goede kennis Nederlands, zowel lezen, schrijven en begrijpen. Je wordt ingezet op veiligheidsfunctie waar de kennis van Nederlands belangrijk is om je werk veilig te kunnen uitoefenen. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler die goed overlegt met collega’s. Je bent gepassioneerd door techniek Ervaring in de sector is een voordeel.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende job in een dynamische & vlotte werksfeer waarbij je kan rekenen op een degelijke interne opleiding binnen een internationale groep die volop in ontwikkeling is. Wij voorzien een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen. We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een nationaal, groeiend bedrijf dat al 22 jaar actief is in Vlaanderen.Een bedrijfswagen. Maaltijdcheques Ecocheques Onkostenvergoeding Eindejaarspremie Bonussysteem Leuke incentives (BBQ / Teambuildings / Foodtrucks / ...) Zeer fijne werksfeer! Zie je het al volledig zitten? Neem zo snel mogelijk contact op!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.