Vacature

Onderhoudstechnieker liften

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2609

Update: 27-07-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Na een on the job opleiding door een ervaren collega (peter/meter) en medebegeleiding door je coördinator, ga je als onderhoudstechnieker liften zelfstandig aan de slag in de aan jou toegewezen regio. - Als onderhoudstechnieker liften ben je zowel verantwoordelijk voor het periodieke onderhoud als voor de kleine herstellingen van de liftinstallaties van jouw klanten. - Je lost eveneens zowel mechanische alsook elektrische storingen op. - Daarnaast sta je in voor een correcte rapportering van het uitgevoerde werk. - Je vertrekt telkens van thuis uit met je dienstwagen. Via je smartphone krijg je zicht op je dagplanning. Doorheen de dag sta je in nauw contact met je coördinator/je collega’s en kan je bij hen terecht met vragen/problemen. - Eventuele materiële tekorten worden tijdig aangevuld in je wagen door middel van een nachtlevering. - Na een inloopperiode word je opgenomen in een beurtrolsysteem voor de wachtdienst. Deze diensten vinden gemiddeld 1x/maand plaats, dit kan zowel 's nachts alsook in het weekend zijn. - Gemiddeld om de 4 à 6 weken neem je samen met je collega’s deel aan de toolboxmeetings, met als doel de veiligheid en werkkwaliteit (ISO) te bevorderen.

Profiel

- Je hebt minimum een A2 diploma Elektromechanica/Elektriciteit of gelijkwaardig door technische ervaring. - Je hebt een rijbewijs B en woont in de regio van Eeklo. - Als onderhoudstechnieker liften ben je communicatief; je legt gemakkelijk contacten en bent klantgericht. - Je beschikt over een goede kennis Nederlands. - Je gaat autonoom en gedisciplineerd aan de slag. Je hebt oog voor kwaliteit/veiligheid en voor detail. - Je houdt van variatie in je takenpakket. - Je bent flexibel ingesteld en bent bereid om deel te nemen aan het wachtsysteem.

Wij bieden

- Je komt terecht in een internationaal en stabiel bedrijf met een vlakke structuur waar ruimte is om autonoom te werken en jezelf verder te ontplooien. - Een uitgebreid pakket aan werkmateriaal inclusief een dienstwagen/tankkaart waar je indien gewenst ook privéverplaatsingen mee mag/kan maken. - Een stevige interne opleiding om nadien zelfstandig aan de slag te gaan. - Een marktconform salarispakket aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, baanvergoeding, wachtpremies, carwashvergoeding, ecocheques, eindejaarspremie, groepsverzekering. - 40 uren week met 1 betaalde inhaalrustdag per maand.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.