Vacature

Operationeel aankoper Technische maakonderdelen

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1152

Update: 19-11-2021

default

Femke Declercq

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als aankoper krijg je meteen een belangrijke rol in het aankoopteam toegewezen voor het aankopen van technische maakonderdelen. Na het verwerken van inkoopadviezen en het lanceren van prijsvragen, onderhandel je met binnenlandse en buitenlandse leveranciers. - Ook het plaatsen van orders, het bepalen van leveringstermijnen en betalingsvoorwaarden, het pro-actief zoeken naar alternatieve leveranciers, met een eventueel noodzakelijk bezoek ter plaatse, maken deel uit van de job. - Het negotiëren van prijzen en afspraken betreffende goederen die vaak en/of in grote hoeveelheden aangekocht worden.

Profiel

- Je praat vlot mee over de verschillende machine onderdelen en materiaaleigenschappen en je weet deze kennis ook aan te wenden in de communicatie naar de leveranciers toe. - Je bent analytisch en cijfermatig van geest, tevens ben je administratief sterk en heb je affiniteit met een ERP pakket. - Je hebt sterk technisch inzicht in combinatie met een commerciële flair. - Je bent stressbestendig, beschikt over het nodige doorzettingsvermogen en je denkt probleemoplossend. - Je bent een geboren onderhandelaar en hebt reeds een eerste ervaring in een aankoopfunctie. - Je beschikt over een goede kennis Nederlands & Engels (schriftelijk & mondeling).

Wij bieden

- Een dynamische en technisch hoogstaande werkomgeving. - Competitieve verloning en extralegale voordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.