Vacature

Operationeel Inkoper

Referentie: 2482

Update: 20-03-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Het proactief en structureel monitoren op projectniveau of materialen tijdig volgens afspraak geleverd worden; - Administratieve verwerking rondom expediting, orders en de uitvoering van het proces rondom opvolging (lijsten, orderbevestigingen, signaleringen); - Prioriteiten stellen en acties ondernemen om afwijkingen alsnog tijdig geleverd te krijgen, tijdig overleggen en informeren van betrokkenen; - Het bouwen van een netwerk bij de leveranciers die jouw orders door hun organisatie leiden; - Eerstelijnscontact bij escalaties, de link zijn tussen projecten en leveranciers; - Het afspreken / afstemmen van transportwijze (binnen en buitenland); - Voedt de data officer met juiste info omtrent levertijden; - Het bijhouden van leveranciersperformance; - Het ondersteunen van strategische inkoop bij diverse voorkomende werkzaamheden.

Profiel

- Een diploma van minimaal Bachelor niveau. - Ervaring in de branche en/of al relevante ervaring opgedaan bij een technisch (of technische componenten) bedrijf, is een pluspunt. - Je bent accuraat, administratief vaardig en hebt een daadkrachtig en ondernemend karakter met het team hoog in het vaandel, maar je verliest nooit het einddoel of resultaat uit het oog. - Sterke communicatieve vaardigheden, zowel binnen de organisatie als met leveranciers sta je je mannetje en weet je op een respectvolle manier het gewenste resultaat te behalen. - Goede kennis en ervaring met de functionaliteiten van ERP pakketten en met Excel (draaitabellen etc.). - Uitstekende beheersing van zowel het Nederlands, Frans als het Engels.

Wij bieden

- Een uitdagende en afwisselende baan binnen een ambitieus bedrijf met een familiale sfeer en waarin er een nauwe samenwerking is met de dynamische, internationale groep. - Je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen en we bieden een marktconform salaris dat kan worden aangevuld met allerlei voordelen alle aard (maaltijd en ecocheques, mogelijkheid tot starten van een fietslease, hospitalisatieverzekering, …). Het reguliere verlof wordt bovendien ook aangevuld met 15 ADV dagen die vrij kunnen worden opgenomen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.