Vacature

Operator 2 ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 1670

Update: 30-03-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Na een grondige opleiding, sta je zelfstandig in voor het optimaal functioneren van je afdeling. - Je bent verantwoordelijk voor het proces, van basisproduct tot afgewerkt product en verpakking. - Door jouw bijdrage werkt je afdeling vlot en worden problemen snel en efficiënt opgelost. - Volledige controle over de afdeling: van invoer grondstoffen tot en met verpakken van het product. - Met je technisch talent los je operationele problemen op en communiceer je aan de afdelingscoördinator, afdelingsverantwoordelijke en techniekers waar nodig. - Je bewaakt de goede werking van de afdeling. - Je stelt de machines in voor het behalen van een maximaal rendement en kwaliteit. - Na je shift sta je in voor de ploegenoverdracht zodat je collega’s voldoende geïnformeerd zijn. - Je respecteert de procedures rond hygiëne, kwaliteit en veiligheid. - Je staat in voor de wekelijkse reiniging van de afdeling.

Profiel

- Je glimlach, behulpzaamheid en good vibes worden gesmaakt door je collega’s. - Je hebt een A2 diploma, of je bent gelijkwaardig door ervaring. - Je hebt technisch inzicht en je kan vlot omgaan met geautomatiseerde machines. - Je steekt graag de handen uit de mouwen. Fysiek werk schrikt je niet af. - Ervaring met het besturen van een heftruck en een attest is een pluspunt maar geen must. - Je bent een teamplayer die vlot communiceert. - Je bent stressbestendig en je bent goed in coördineren. - Je drukt je vlot uit in het Nederlands. Kennis van Engels? Would be nice! - Je neemt verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken - Je bent bereid om in wisselende ploeg te werken (05h00 tot 13h00 & 13h00 tot 21h00) van maandag tot en met vrijdag. - Ondernemerschap, respect, bescheidenheid & good vibes.

Wij bieden

- Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid, waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. - Je komt terecht in een ambitieuze, internationale werkomgeving met familiaal karakter. - Een hechte groep collega’s, die je met raad en daad bijstaan. - Een gezonde work life balance binnen een 2 ploegen systeem. - Interne en externe opleidingen. - Prima verloning met onder andere ploegenpremie, maaltijdcheques, groeps en hospitalisatieverzekering en mogelijkheid tot fietslease. - Wij voorzien vaste evaluatiemomenten waaraan loonsverhogingen gekoppeld zijn. - Geen collectief verlof, dus vrij in te plannen verlofdagen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.