Vacature

Operator met doorgroeimogelijkheden tot lijnverantwoordelijke 2-PLOEGEN / NACHT

Contracttype: Nachtwerk, Ploegwerk

Referentie: 2280

Update: 12-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant te Tielt kijken wij uit naar operatoren, dit met de kans om door te groeien. - Als operator draag je verantwoordelijkheid over het besturen van de verpakkingsmachine en het bijregelen van de coating. Het product dient in dozen verpakt en geëtiketteerd te worden. - In tussentijd assisteer je de lijnverantwoordelijke bij o.a. kleur en kwaliteitstesten en word je polyvalent ingezet. - Eénmaal de kneepjes onder de knie sta je als lijnverantwoordelijke autonoom in voor de goede werking van de productielijn (opvolgen en instellen van de parameters). - Je stuurt de lijnmedewerkers aan en staat in voor de goede afregeling van de machines. - Je analyseert de planning, voert kwaliteitscontroles uit en je pleegt overleg met de ploegchef.

Profiel

- Je beschikt minimum over een A2 diploma en hebt reeds ervaring in een technische operatorfunctie. - Je ziet het leven door een roze bril maar je bent niet kleurenblind. - Je spreekt en schrijft Nederlands. Af en toe een woordje West Vlaams horen, schrikt je niet af. - Kwaliteit is jouw ‘middle name’ en je hebt steeds oog voor details zonder jouw efficiëntie te verliezen. - Samenwerken is voor jou de sleutel om tot goede resultaten te leiden. Je plakt je collega's niet achter het behang. - Je gaat proactief op zoek naar processen of zaken die verbeterd kunnen worden. Kennis van 5S is een extra troef.

Wij bieden

- Je werkt 40 uren per week in een wisselend ploegsysteem. De ochtendploeg is van 5u tem 13u en de namiddagploeg van 13u tem 21u. - De nachtploeg is van 21u tem 5u. - Je werkt in een filevrije omgeving en wordt omringd door toffe collega’s met zin voor humor. Omzet is belangrijk maar daar staat dan ook een competitief loon (+extralegale voordelen) tegenover en de kans om je te ontwikkelen. - Als lijnverantwoordelijke krijg je voldoende vrijheid om samen met de ploegchef je stempel te drukken aan jouw lijn.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.