Vacature

Operator - 2-PLOEGEN OF VASTE NACHT

Contracttype: Ploegwerk, Nachtwerk

Referentie: 2571

Update: 12-06-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als machinebediener zorg je samen met je directe collega dat 1 van de 25 verwerkingsmachines en 2 golfkartonmachines op volle toeren lopen. - Nu al goesting om samen met ons volop in te zetten op kwaliteit, veiligheid en collegialiteit? Dan ben jij misschien de operator die ons team kan versterken. - Je zal instaan voor het bedienden van de machine en dit doe je steeds in een duo.

Profiel

- Krijg je energie van zelfstandig een hoogtechnologische machine aan te sturen? - Ben je detaillistisch, nauwkeurig en ordelijk? - Geniet je graag van de voordelen van werken in een 2 ploegenstelstel of vaste nacht? - Deel je onze correcte en werklustige attitude? - Een passie voor techniek is zeker een plus!

Wij bieden

- Onze betrouwbaarheid als stabiele werkgever met een innovatief maar ook realistisch oog op de toekomst. - De gastvrijheid als betrokken familiebedrijf met snelle beslissingslijnen, vlakke structuur en collega’s waar we op kunnen bouwen. - Ons uiterst modern machinepark levert niet alleen topproducten maar laat je kennis en vaardigheden in een snelvaart groeien. - Kortom veel positiviteit bovenop boeiende jobs met veelzijdige verantwoordelijkheden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.