Vacature

Operator

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 1559

Update: 16-03-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Na een grondige interne opleiding sta je in voor het bedienen van de machines. Je stelt de parameters in en volgt de productie op. - Je bent verantwoordelijk voor het assembleren van voorbomen tot weefbomen, dit op basis van de werkplanning. - Je voert regelmatig controles uit en onderhoudt je werkpost. - Je werkt nauw samen met de meestergast.

Profiel

- Je bent visueel sterk en handig in fijn werk. - Je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid, orde en netheid. - Je bent plichtsbewust en flexibel. - Je kan goed samenwerken met jouw collega's, maar kan ook zelfstandig beslissingen nemen.|- BSO 3e graad of gelijkgesteld door ervaring.

Wij bieden

- Een job in een 2 ploegenstelsel. - Een aantrekkelijk loonpakket: mooie verloning, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering. - Een opleiding op maat, de eerste 3 maanden is dit overdag. - Een aangename werkomgeving in een groeiend en innovatief familiebedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.