Vacature

Operator - 3-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2426

Update: 30-12-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als operator heb je een controlefunctie en bestuur je computergestuurde vul en verpakkingsmachines. Dit betekent dat je de installaties opstart, reinigt en stillegt, waarbij je de procesparameters continu meet, opvolgt en bijstuurt. - Daarnaast signaleer je afwijkingen in het productieproces en grijp je in wanneer nodig. - Als operator sta je ook in voor de registratie van de productie en kwaliteitsgegevens. - Je bent verantwoordelijk voor het routinematig onderhoud van de machines en voor de hygiëne en veiligheid van de werkplek. - Je leeft samen met je collega’s de veiligheids, milieu en kwaliteitsvoorschriften na.

Profiel

- Belangrijk is een basis aan technische affiniteit en interesse. -Je bent bereid om in een 3 ploegensysteem te werken (vroeg, laat en nachtploeg: 6u tot 14u, 14u tot 22u, 22u tot 6u, maandag tot en met vrijdag). - Je hebt oog voor veiligheid, kwaliteit en hygiëne. - Je bent flexibel en gemotiveerd om in team te werken. - Bovendien bezit je een flinke dosis verantwoordelijkheid en kan je geconcentreerd en aandachtig werken.|Je bezit een diploma niveau hoger secundair onderwijs (A2 of A3 opleiding) of eventueel gelijkgesteld door ervaring.

Wij bieden

- Wij bieden een uitdagende job aan (geen dag is hetzelfde) met contracttype “optie vast”. - Je komt terecht in een internationaal bedrijf in een stabiele sector. - We bieden je een uitdagend loonpakket aangevuld met een ploegenpremie en een uitgebreid pakket extralegale voordelen (o.a. een hospitalisatieverzekering, eco en maaltijdcheques, resultaat gebonden premies, fietsvergoeding, …). - We belonen niet alleen in geld, bovendien vinden we het ook belangrijk dat je kan groeien. We bieden dan ook relevante trainingen en opleidingen binnen jouw vakgebied en doorgroeimogelijkheden. - We organiseren activiteiten voor jouw welzijn en gezondheid. - Je werkt in een filevrije omgeving.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.