Vacature

Operator Bereiding - 3-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2428

Update: 30-12-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

-Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van de bereidingsplanning. Met behulp van PLC gestuurde bereidingsinstallaties wordt, vertrekkende van de grondstof, een bereid product (Cécémel, Fristi, melk, roomproducten, enz.) gemaakt. Sommige ingrediënten worden automatisch afgewogen en toegevoegd, andere dan weer manueel. Belangrijk is hierbij dat alles gebeurt volgens voorgeschreven ISO procedures op een zo hygiënisch mogelijke manier. -Je signaleert en grijpt in bij afwijkingen in het productieproces. Via het registreren van productie en kwaliteitsgegevens wordt elke bereiding afgetoetst aan de gestelde normen. -Je oefent een zeer zelfstandige operatorfunctie uit met grote verantwoordelijkheid. -Je staat ook in voor routinematig onderhoud van de machines en voor de hygiëne en veiligheid van de werkplek, reinigen en het registreren ervan moet dagelijks gebeuren.

Profiel

-Je hebt bij voorkeur een A2 diploma in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring -Je wenst te werken in 3 ploegen (nacht (zondagnacht tem donderdagnacht, laat (ma tem vrij), vroeg (ma tem vrij) -Je bent bereid tot regelmatig zaterdag en/of zondagwerk. -Je hebt een basiskennis biochemie en voeding, en/of interesse hierin (onderscheid maken tussen melk/yoghurt, ….). -Je hebt kennis van en/of interesse in techniek. -Je bent handig , hebt geen schrik om je vuil te maken, je bent praktisch ingesteld, -Je hebt een basis pc-kennis en/of kan signalen op een scherm interpreteren maw. je hebt geen schrik van computers. -Je kan nauwkeurig en zelfstandig werken, en zin voor verantwoordelijkheid, hygiëne, veiligheid en kwaliteit. -Je werkt graag in teamverband samen. Team werk is van groot belang. Een goede groepsdynamiek is cruciaal.

Wij bieden

- We bieden jou een mooie functie en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding binnen een uitdagende omgeving met doorgroeimogelijkheden. -Je komt terecht in een prettig, ervaren en efficiënt team en in een financieel gezond bedrijf die enerzijds de voordelen van een internationale groep te bieden heeft gecombineerd met de voordelen van een lokale onderneming met een open en informele sfeer: best of both worlds! - Daarnaast biedt de organisatie een uitdagend loonspakket en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.