Vacature

Operator - fijne mechanische onderdelen in dag

Contracttype: Dagwerk, Ploegwerk

Referentie: 2903

Update: 22-03-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als CNC procesbewaker ben je verantwoordelijk voor het bewaken van het productieproces bij verschillende CNC machines. - Je doet dit door de geproduceerde stukken te meten en te controleren met behulp van een 2D tekening van het stuk. - Je zorgt ervoor dat de stukken voldoen aan de kwaliteitseisen en dat het productieproces soepel verloopt. - Verder staat u in om de machine autonoom te laten verder draaien, dit door bv. het koelvloeistofpijl of de materiaalvoorraad in het oog te houden. - Signaleren van afwijkingen in het productieproces.

Profiel

- Je bent iemand die rustig en correct kan werken met oog voor kwaliteit. - Het kunnen lezen van een 2D tekening is noodzakelijk. - Het kennen van enkele meetapparatuur is een pluspunt. - Goede kennis Nederlands is noodzakelijk.

Wij bieden

- Je werkt in een 38 uren week. Maandag tem donderdag 8u per dag. Op vrijdag werk je 6uur. Altijd vroeg weekend!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.