Vacature

Operator / heftruckchauffeur in de nacht

Contracttype: Nachtwerk

Referentie: 2765

Update: 28-12-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als operator/heftruckchauffeur heb je een belangrijke rol in het productieproces aan de golfkartonmachine. Enkele van jouw taken: - Instaan voor het ophalen van rollen papier (8 ton) uit het magazijn en vervolgens aanbrengen bij onze golfkartonmachine; - Je scant de rollen uit en leert werken met ons planningssysteem; - Af en toe zal je ook balen afvalkarton met een kleine heftruck vervoeren; - Je zal ook onze golfkartonmachine aanleren, zodat je ook ingeschakeld kan worden van het instellen van de machine (50% van jouw tijd).

Profiel

- Een geldig heftruckattest; - Minstens 3 jaar ervaring (liefst met 8 ton); - Je spreekt en begrijpt goed Engels en/of Nederlands; - Goede PC skills; - Stressbestendig en in staat om perfect te functioneren op drukke momenten.

Wij bieden

- Je komt terecht in een stabiel, financieel gezond familiebedrijf met een uiterst modern machinepark. - Je werkt in de nachtploeg in een 37u week met op vrijdag een werkdag van 5u (15u tot 20u). Je bent wel bereid om de opleiding in dag of 2 ploegen te volgen. - Vrijdag heb je dus een korte werkdag en duik je sneller het weekend in! We zorgen voor een mooie balans tussen werk en privé. - We bieden je een motiverend salaris mét ploegenpremie en maaltijdcheques van 8€ per dag.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.