Vacature

Operator in dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2933

Update: 15-04-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als operator van de houtbewerkingsmachines werk je aan de afwerking van de meubelplaten. - Je staat in voor de kwaliteit van de producten en zorgt ervoor dat de correcte parameters voor het productieproces bediend worden. - Na een opleidingsperiode sta je in voor: - Instellen, bedienen en opvolgen van het productieproces; - Voorzien en controleren van materialen, producten en bevoorrading voor de machine. - Opsporen van zichtbare afwijkingen aan producten a.d.h.v. oppervlakte, kleur,… en uitvoeren van de nodige kwaliteitscontroles. - Uitvoeren van preventief en curatief basisonderhoud van machines of uitrustingen. - Registratie van de activiteitengegevens (Rendement, productiviteit, 5S, TPM…). - De afwerking van meubelplaten voorzien, bv. kantenband, frezen, enz.

Profiel

- Je genoot bij voorkeur een opleiding houttechnieken of een technische opleiding (vb.: Mechanische vormgevingstechnieken). - Kennis van houtbewerkingsmachines is een plus. - Je bent een praktisch denkende problem-solver met de nodige ervaring als technisch operator. - Je werkt gestructureerd en nauwkeurig. - Je neemt verantwoordelijkheid voor het totaalproces. - Je bent een hands-on teamplayer.

Wij bieden

- Je komt terecht in een jonge onderneming met een familiaal karakter. - Een voltijds contract met vaste uren. Dagwerk (van 7u30 tot 16u15). - 40-uren week, waarbij je naast de wettelijke verlofdagen nog eens 16 betaalde ADV dagen kan opnemen. - Naast de inhoudelijke uitdaging en ruimte voor opleiding bieden we je fietsvergoeding/vergoeding woon-werkverkeer, ecocheques, eindejaarspremie, opbouw anciënniteitsverlof en anciënniteitspremie.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.