Vacature

Operator in dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2977

Update: 08-05-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een operator in dag met technische feeling: - Als operator in dag bedien je de machines. - Als operator in dag kan je de machines instellen. - Je kan als operator in dag kleine technische problemen oplossen. - Bevoorrading van grondstoffen naar de machines zijn ook een van jouw taken. - Afgewerkte producten kan je als operator in dag op de juiste plaats in het magazijn stockeren. - Je houdt orde in de productie en in de interne stocklocaties. - Laden en lossen van vrachtwagens met grondstoffen behoort ook tot je takenpakket.

Profiel

- Je beschikt over een vaste hand die nauwkeurige, vlotte handelingen kan uitvoeren met de nodige precisie. - Je kan overweg met machines en het instellen ervan. - Je hebt technische feeling en kan kleine problemen aan de machines oplossen. - Je bent flexibel, praktisch en nauwkeurig ingesteld. - Je werkt graag in team, maar kan zelfstandig taken tot het gewenste resultaat brengen. - Je leert graag bij en draagt orde en netheid hoog in het vaandel. - Als operator in dag heb je kennis van pneumatica.

Wij bieden

- Na een positieve inloopperiode krijg je jouw vast contract voor 32 of 39u op weekbasis. Dit te presteren op maandag tem donderdag. - Je komt in een firma terecht waar collega's centraal staan. Zij zullen jou ook op sleeptouw nemen om de verschillende taken onder de knie te krijgen. - Mogelijkheid tot doorgroeien naar een managementfunctie.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.