Vacature

Operator in het weekend

Contracttype: Nachtwerk, Ploegwerk

Referentie: 1626

Update: 23-03-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag aan de coatinglijn of de weverij in Ardooie. We kiezen samen de afdeling die best bij je past. Je bent deel van het team dat textiel maakt voor springkastelen, tenten, zonnewering, vrachtwagenzeilen, matrasbeschermers, dakbedekking, windschermen, ... Je kan ook kiezen voor het team dat onze moderne weefgetouwen bedient en garenbreuken herstelt. Je stuurt verschillende onderdelen van de productielijn aan. Je werkt met een rolbrug en/of heftruck. Je werkt steeds in overleg met de productieverantwoordelijke. weekendploeg (2 x 12u00 - afwisselend dag / nacht - inclusief feest - en brugdagen

Profiel

Je hebt een technische interesse of hebt ervaring in een productieomgeving. Je bent punctueel, gemotiveerd en kan zowel zelfstandig als in team werken. Ervaring met een rolbrug en/of heftruck? Dat is een pluspunt! Je overlegt met je collega’s en teamverantwoordelijke om je taken tot een goed einde te brengen. Je hebt oog voor kwaliteit en veiligheid. Je bent niet kleurenblind. Je hebt een vlotte kennis Nederlands of Frans of Engels.

Wij bieden

Een fulltime job in een stabiel, groeiend, winstgevend en internationaal familiebedrijf. Een meer dan aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ploegenpremie, 13e maand, mogelijkheid tot fietslease en flexibele verloning, … Werken in een innovatief bedrijf dat continu investeert in nieuwe producten, installaties én het belangrijkste: mensen! Ruimte voor eigen initiatief. De kans om bij te leren en te groeien door interne en externe opleidingen. Een flexibele en eigentijdse werkomgeving. Leuke bedrijfsevents. Last but not least: fantastische collega’s die er elke dag voor gaan!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.