Vacature

Operator lasersnijmachine in 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2813

Update: 05-02-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als operator aan de lasersnijmachine sta je in voor het instellen en bedienen van de machine die profielen en/of platen op maat gaat lasersnijden. - Je laadt de machine met materiaal, daarna ga je het gemaakte programma oproepen en laad je de nodige parameters in (dikte/soort van het materiaal, focusinstelling van de laser). Na de bewerking ga je het afgewerkte product kritisch controleren op kwaliteit en werk je verder af indien nodig (ontbramen, opslijpen). Wanneer het stuk voldoet aan alle normen ga je het identificeren, verpakken en stockeren. Hiervoor maak je gebruik van de rolbrug, heftruck en/of zijlader. BIJKOMEND: Opbouw van hulpstukken om het materiaal te kunnen ondersteunen en klemmen. - Aanpassen van programma’s op de sturing van de machine, i.f.v. tijdswinst, kwaliteitsverbetering, … en terugkoppelen hierover naar programmeur. - Organisatie van de werkplek rond de machine (inkomende goederen, uitgaande goederen, plaatsing van alles, ergonomie (hoogte van de stapels). - Ingestelde machine productie laten draaien. Nameten van de uitgevoerde bewerking (en eventueel registratie). - Zone en machine in het algemeen proper en net houden onderhoud uitvoeren van de machine. Verantwoordelijke erbij halen indien problemen niet zelf kunnen opgelost worden.

Profiel

- Wij zijn op zoek naar een ervaren operator met hands on mentaliteit en technische skills, bereid om in twee ploegen te werken. - Je bent in staat om een technische tekening te lezen en te interpreteren. Je denkt en handelt op A2 niveau of bent gelijkwaardig door ervaring. - No nonsense mentaliteit en een open geest om continue bij te leren zijn een must. - Veilig werken, gezond verstand gebruiken, verantwoordelijkheidszin, initiatief nemen, en bovenal: je bent een team player.

Wij bieden

- Een gevarieerde functie met groeimogelijkheden in een ongedwongen werksfeer. - Voltijds contract van onbepaalde duur in twee ploegen, een aantrekkelijk loon met ploegenpremie (+ ecocheques, extra vakantiedagen, mogelijkheid tot bedrijfsfiets, enz.) - Een werkplek waar je naast het werk ook nog aan tal van leuke teamactiviteiten kan deelnemen. - Aangename en vlot bereikbare werkomgeving te Roeselare, op een boogscheut van de snelweg E403.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.