Vacature

Operator / lijnverantwoordelijke / 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2547

Update: 22-05-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je verpakt en etiketteert verse visproducten aan een hoogtechnologische inpaklijn. Je doet dit binnen een aangenaam team van collega’s; - Je krijgt een gepersonaliseerd opleidingstraject waarin je alle facetten van de job leert. Dit zorgt voor een interessante en afwisselende job; - Aangezien je met een vers product werkt, streeft je ernaar om klanten zo snel mogelijk te bedienen. Dit doe je in een gekoelde omgeving.

Profiel

- Je werkt graag samen met andere mensen; - Je kan hygiënisch en georganiseerd werken; - Je voelt je goed in een productieomgeving; - Je kan nauwgezet en veilig werken; - Je bent leergierig en bereid verantwoordelijkheid te nemen; - Je geniet van het werken in een hoogtechnologische verpakkingsmachines.

Wij bieden

- Onze organisatie werkt met een taakclassificatiesysteem. In de afdelingen zijn er meerdere takenpakketten. Indien je een takenpakket beheerst, krijg je het uurloon verbonden aan het takenpakket. - We bieden je een veilige werkomgeving, waar iedere werknemer zijn steentje aan bijdraagt. - Wij zorgen voor een individuele begeleiding en opleiding; - Ook na de werkuren is er een recreatief en gratis opleidingsaanbod;

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.