Vacature

Operator logistiek 2 ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 1808

Update: 26-04-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je beheerst de logistieke flow: - Lossen van vrachtwagens met grondstoffen - laden van vrachtwagens en containers met panelen - klaarzetten van panelen en verpakken voor klanten - Vervoeren van half afgewerkte producten van en naar de productie - Stockbeheer van de panelen Je verwerkt reststukken tot gerecycleerde grondstoffen. Je leeft de regels in verband met orde en netheid nauwkeurig na en zorgt dagelijks voor een ordelijke koer en magazijn.

Profiel

Je houdt van een gevarieerd werk en kan je snel aanpassen. Je bent een plantrekker en houdt ook van zelfstandig werken. Je bent klantgericht, zowel naar collega's toe als naar de chauffeurs. Je kan goed overweg met een heftruck en met een elektrische transpalet. Je wil in 2 ploegen werken. Je kan werken met de computer. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, zeer goed lezen, schrijven, spreken en begrijpen.

Wij bieden

Een gevarieerde en verantwoordelijke functie binnen een ambitieus bedrijf. Je komt terecht in een losse sfeer!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.