Vacature

Operator (m/v)

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2041

Update: 17-06-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Klaarzetten van alle noodzakelijke hulpstoffen (fruit, verpakking,...) voor het opstarten van de productie. - Instellen en gebruik van de afvulmachines. - Het afwerken van het machine order. - Controle fruitcontainers. - Staalafname labo. - Uitvoeren van alle noodzakelijke kwaliteitscontroles. - Invullen van de verschillende documenten. - Na de productie de machine correct manueel reinigen.

Profiel

- Ervaring in de voedingsproductie is een pluspunt. - Je bent kwaliteitsbewust en hebt oog voor detail en voor hygiëne. - Je bent stressbestendig, je kan nauwkeurig werken. - Je werkt in 2 ploegenstelsel.

Wij bieden

- Boeiende en gevarieerde functie in een immer groeiend en uiterst stabiel familiebedrijf. - Je komt terecht in een tof team. - Voltijd contract voor onbepaalde duur.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.