Vacature

Operator met heftruckervaring in 2 ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2771

Update: 28-12-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Taken uitvoeren als operator aan de bindmachine; - Wegzetten en registreren van paletten in het manueel magazijn; - Afhandelen van opdrachten van de dispatchers in het magazijn met de heftruck; - Zorgen voor orde en netheid in het magazijn.

Profiel

- Je hebt enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur en bent in het bezit van een geldig heftruckattest; - Een eerdere ervaring als operator is ook een must; - Je kan zelfstandig werken, bent stressbestendig en hebt zin in verantwoordelijkheid; - Spreken en schrijven in het Engels en/of Nederlands is geen probleem; - Je bent fysiek in goede conditie.

Wij bieden

- Stabiel, financieel gezond familiebedrijf met een uiterst modern machinepark; - Vast contract van onbepaalde duur na een positieve interimperiode; - Voltijdse tewerkstelling; - Uurrooster twee ploegen: 5u tot 13u en 13u tot 21u; - Warm onthaal en de nodige opleiding bij opstart.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.