Vacature

Operator ontvangst en dispatch - 3-PLOEGEN

Referentie: 2172

Update: 14-07-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als operator dispatch beheer je de melkstromen van de site. Met de beschikbare rauwe melk en de gekende planning bedien je 5 volautomatische melkpasteurisatie lijnen en 3 roompasteurisatie lijnen. - Hiermee zorg je voor de verdeling of “dispatch” van gestandaardiseerde melk naar de verschillende afdelingen: processing, bereiding, fermentatie, poeder en verkoop. Daarnaast neem je initiatief om melk zonder bestemming op de best mogelijke wijze te valoriseren. - Hiervoor werk je samen met de collega’s (operatoren roomverwerking, labo QC) en heb je veel contact met de medewerkers uit de afdelingen die je bevoorraadt. - Je volgt geautomatiseerde processen zelfstandig op en je bent verantwoordelijk voor het signaleren en ingrijpen bij afwijkingen in het productieproces. - Je registreert productie- en kwaliteitsgegevens. Daarnaast ben je in staat eenvoudige labo analyses zelf uit te voeren. - Je werkt in een 3 ploegensysteem. - Dit alles kan enkel als je voldoende oog hebt voor veiligheid voor jezelf en jouw collega’s en voor de hygiëne op de werkplek.

Profiel

- Je bezit een diploma niveau hoger secundair onderwijs (A2-opleiding, elektromechanica, elektriciteit, elektronica, mechanica, … ) en bij voorkeur heb je 3 à 5 jaar ervaring binnen de productie. - Je bent bereid tot regelmatig zaterdag en/of zondagwerk. - Je hebt kennis en/of interesse in geautomatiseerde processen. - Je bezit een goede basiskennis pc en je kan van signalen op een scherm goed interpreteren. - Je bent analytisch en hebt een probleemoplossend denkvermogen. - Je beschikt over een goed plannings- en organisatievermogen. - Je bent luistervaardig en kan vlot communiceren en je wil verantwoordelijkheid nemen om de afdeling beter te laten presteren (via control room) - Je werkt van nature zeer nauwkeurig, zelfstandig en je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin om zaken tot in de puntjes af te werken en je bent flexibel. - Je bent een teamspeler en hebt een open mindset. - Veiligheid en kwaliteit zijn voor jou prioriteit nummer 1. - Je bent stressbestendig.

Wij bieden

- We bieden jou een mooie functie en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding binnen een uitdagende omgeving met doorgroeimogelijkheden. - Je komt terecht in een prettig, ervaren en efficiënt team en in een financieel gezond bedrijf die enerzijds de voordelen van een internationale groep te bieden heeft gecombineerd met de voordelen van een lokale onderneming met een open en informele sfeer: best of both worlds! - Daarnaast biedt de organisatie een uitdagend loonspakket en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.