Vacature

Operator productie

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 566

Update: 15-02-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een hoogtechnologisch voedingsbedrijf in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een ervaren productieoperator met ervaring in de voedingssector / bakkerssector.Een doordeweekse dag ziet er het volgende uit: - Opstart van de productielijn - Bijsturing waar nodig - Oplossen kleine technische storingen, eventueel met behulp van het technische dienst - Kwaliteitscontrole opvolgen en proactieve bijsturing - Registratie van de resultaten - Naleving van de voorschriften en procedures inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne - Proactief meedenken aan verbeteracties

Profiel

- Ervaring als operator in een productieomgeving in de voedingssector - Kennis van de Nederlandse taal (werkfiches in het NL opgesteld) - Flexibiliteit naar ploegenstelsel toe - Kwaliteits-, veiligheids- en hygiënevoorschriften volgen en oog voor hebben - Technisch inzicht voor oplossingen eerste storingen en diagnose |Technische scholing, ervaring is des te belangrijker!

Wij bieden

Een hoogtechnologisch voedingsbedrijf in de regio van Tielt met doorgroeimogelijkheden. Na een positieve tewerkstelling via Quality Tielt een vast contract. Opleiding wordt intern voorzien.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.