Vacature

Operator snijploeg

Referentie: 2273

Update: 09-09-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je werkt hoofdzakelijk in de snijafdeling en de inpak, hetzij overdag, hetzij in de namiddagploeg. - Samen met een collega bedien je de snij en inpakmachines van de automatisch lijn 1 en de manuele lijn 2, op deze machines wordt gesneden en ontkorst brood verpakt. - Je hebt bij voorkeur enige ervaring als machineoperator waarbij een bepaald tempo wordt verwacht. - Je hebt een bijzondere aandacht voor orde en netheid.

Profiel

- Een specifieke vooropleiding is niet noodzakelijk, we verwachten van jou een grote interesse, motivatie en inzet in de job. - Het is belangrijk dat we op jou kunnen rekenen, je houdt van een wisselend uurrooster en weekendwerk op basis van een beurtrolsysteem schrikt jou niet af.

Wij bieden

- Een prachtige job in een groeiend en gezond bedrijf, een aangename werksfeer met toffe collega’s, een interessant werkschema gekoppeld aan een marktconforme verloning.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.