Vacature

Operator Spuitmachines

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 584

Update: 15-02-2021

default

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

-Je zal opstarten als allround operator, hierbij ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de voorgeschreven grondstofcontroles en het tijdig bevoorraden van de grondstofsilo's om het spuitproces optimaal te laten verlopen. -Je helpt ook mee bij onderhoud, omstellingen en opstarts.-Als je deze zaken onder de knie hebt kan je verder evolueren naar machineoperator aan de spuitmachines.

Profiel

-Je bent technisch geschoold, met enkele jaren ervaring in dezelfde of gelijkaardige functie. -Kennis van spuitgieten, matrijzen en automatisering is een voordeel. -Je kan goed met een heftruck overweg. -Je werkt efficiënt en probleemoplossend. -Je bent leergierig en werkt graag zelfstandig.

Wij bieden

-Een gevarieerde en verantwoordelijke functie in een stabiel familiebedrijf in volle groei wat jou jobzekerheid biedt.-Na opleiding in dag, tewerkgesteld in 2 ploegen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.