Vacature

Operator testproducties | 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2604

Update: 19-07-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je voert volgende productieruns uit (Torlon PAI producties op de LaBeX extrusielijnen, Duratron PI persingen op LaMoX pers); - Je werkt verder mee aan testruns op nieuwe producten of installaties in het kader van R&D projecten; - Je bereid grondstoffen voor om de test en productieruns te kunnen opstarten; - Je werkt mee aan het monteren en demonteren van extrusielijnen en pers; - Je volgt R&D productieruns op, doet kwaliteitscontrole en past indien nodig in overleg de werkmethodiek of procedure aan. - Verder ben je verantwoordelijk voor een correcte en nauwkeurige rapportage van de verschillende handelingen en bevindingen tijdens de R&D testen volgens afgesproken protocollen; - Je rapporteert aan R&D afdeling en krijgt opleiding op installaties, technieken en materialen. - Daarnaast wordt productieassistentie gegeven in AEP extrusie (afgesproken schema wanneer onvoldoende R&D productieopdrachten). Als Operator extrusie ben je dan verantwoordelijk voor opstart en vlot verloop van het productieproces (grondstoftoevoer, matrijswissels, paramaters instellen, procescontrole, kleine technische storingen…).

Profiel

- Je hebt een technisch diploma of evenwaardig door ervaring; - Ervaring in een productie of R&D omgeving en kennis van extrusie is een pluspunt, maar geen vereiste; - Ervaring met het instellen van PLC gestuurde machines is een pluspunt; - Je neemt initiatief en houdt ervan om mee te helpen zoeken naar oplossingen; - Je vindt veiligheid en kwaliteit heel belangrijk en hebt bovendien oog voor orde en netheid; - Je organiseert je werk zelfstandig en efficiënt; - Je wil werken in een tweeploegensysteem (bepaald door R&D planning met flexibiliteit naar AEP extrusie, volgens afgestemd schema). - Je hebt een basiskennis Engels; - Je hebt een basiskennis van Word, Excel en Outlook.

Wij bieden

- Een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur; - Een boeiende job in een gevestigd bedrijf en een veilige werkomgeving; - Een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen; - Kansen om je optimaal te ontplooien, gecoacht met enthousiasme.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.