Vacature

Operator vaste nacht

Contracttype: Nachtwerk

Referentie: 1669

Update: 30-03-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Na een grondige opleiding, sta je zelfstandig in voor het optimaal functioneren van je afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het proces, van basisproduct tot afgewerkt product en verpakking. Door jouw bijdrage werkt je afdeling vlot en worden problemen snel en efficiënt opgelost. Volledige controle over de afdeling: van invoer grondstoffen tot en met verpakken van het product. Met je technisch talent los je operationele problemen op en communiceer je aan de afdelingscoördinator, afdelingsverantwoordelijke en techniekers waar nodig. Je bewaakt de goede werking van de afdeling. Je stelt de machines in voor het behalen van een maximaal rendement en kwaliteit. Na je shift sta je in voor de ploegenoverdracht zodat je collega’s voldoende geïnformeerd zijn. Je respecteert de procedures rond hygiëne, kwaliteit en veiligheid. Je staat in voor de wekelijkse reiniging van de afdeling.

Profiel

Je glimlach, behulpzaamheid en good vibes worden gesmaakt door je collega’s. Je hebt een A2-diploma, of je bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt technisch inzicht en je kan vlot omgaan met geautomatiseerde machines. Je steekt graag de handen uit de mouwen. Fysiek werk schrikt je niet af. Ervaring met het besturen van een heftruck en een attest is een pluspunt maar geen must. Je bent een teamplayer die vlot communiceert. Je bent een nachtraaf? Mooi meegenomen! Je bent stressbestendig en je bent goed in coördineren. Je drukt je vlot uit in het Nederlands. Kennis van Engels? Would be nice! Je neemt verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken. VEOS-DNA: ondernemerschap, respect, bescheidenheid & good vibes.

Wij bieden

Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid, waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je komt terecht in een ambitieuze, internationale werkomgeving met familiaal karakter. Een hechte groep collega’s, die je met raad en daad bijstaan. Een gezonde work-life balance binnen de vaste nacht. Interne en externe opleidingen. Prima verloning met onder andere ploegenpremie, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en mogelijkheid tot fietslease. Wij voorzien vaste evaluatiemomenten waaraan loonsverhogingen gekoppeld zijn. Geen collectief verlof, dus vrij in te plannen verlofdagen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.