Vacature

Operator vaste voormiddag

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2726

Update: 21-11-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor de gloednieuwe site zoeken wij voor onze klant een operator voor de vaste voormiddag.- Je voegt de ingrediënten samen in de nieuwe menginstallatie. - Het afstellen van de machine kent voor jouw geen geheimen. - Het volledige computergestuurde programma stel je ook zelf in. - Kleine storingen los je zelf op. - Productielijn reinigen en controleren.

Profiel

- Je hebt een eerste ervaring binnen de productieomgeving of als machinebedienaar - Je kan werken in de vaste voormiddag (5u tot 13u) - Je spreekt vlot Nederlands of Engels voor de veiligheidsvoorschriften - Ben je technisch aangelegd? Dat is een pluspunt! - Je wordt tewerkgesteld op drie verschillende afdelingen: bakkerij, inpak en high risk packaging - Afhankelijk van je afdeling hou je het graag cool in onze "frissere" temperaturen.

Wij bieden

- Je komt terecht in ons familiaal bedrijf die volledig vernieuwd is en waar we de nieuwste machines inzetten. - We voorzien een interne opleiding om alle machines aan te leren. - Je werkt in de vaste voormiddag, telkens van 5u tot 13u. - Je start aan een marktconform loon aangevuld met een ploegpremie. - Werkzekerheid in ons groeiend en innovatief bedrijf! - Files kom je alvast op weg naar ons niet tegen!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.