Vacature

Operator verpakking in 2-ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2802

Update: 30-01-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een verantwoordelijke voor een volautomatische verpakkingslijn. - Je hebt de controle over de hele lijn: je stelt de machines in, reinigt de lijn en verhelpt storingen zodat de geplande verpakkingsopdrachten uitgevoerd worden binnen de vooropgestelde planning en met maximaal rendement.

Profiel

Een teamplayer met een diploma secundair onderwijs. Je hebt controle over de lijn, je stelt de machines in en verhelpt storingen.

Wij bieden

- Een uitdagende job in een technologisch hoogstaand bedrijf dat continu investeert in duurzame groei. - Een grondige interne opleiding in een dynamisch familiebedrijf met een open cultuur en sterke teamgeest. - En naast jouw verantwoordelijkheden vinden wij het even belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt op je werk!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.