Vacature

Operator zinkvonker/vlakslijper | 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2603

Update: 19-07-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Het instellen, bedienen, programmeren en onderhouden van de machine, teneinde kwalitatieve onderdelen tijdig te maken voor de klanten; - Het plannen van het preventief onderhoud van de machines en het wekelijks reinigen ervan; - Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de afmetingen op basis van de 2D tekeningen; - Het toepassen van verschillende opspanmogelijkheden, uitlijnen en nullen van de werkstukken; - Inladen en opstarten van de programma’s op de machine; - Aanbrengen van verbetervoorstellen op gebied van veiligheid, milieu, energie, gezondheid, orde en netheid; - Het handhaven van orde en netheid op de werkvloer.

Profiel

- Je hebt een technisch diploma of evenwaardig door ervaring; - Je hebt technische inzicht: je kan planlezen, meten, machines besturen; - Kennis van verspanende bewerkingen is een groot pluspunt; - Je hebt oog voor veiligheid en kwaliteit; - Je werkt nauwkeurig, correct, bent in staat om zelfstandig te werken en het werk efficiënt te organiseren.

Wij bieden

- Een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur; - Een aangepaste opleiding afhankelijk van je achtergrond en ervaring; - Een boeiende job in een gevestigd bedrijf en een veilige werkomgeving; - Een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen; - Kansen om je optimaal te ontplooien, gecoacht met enthousiasme.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.