Vacature

Payroll Officer

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2860

Update: 01-03-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als Payroll Officer werk je nauw samen binnen het HR-team met je collega Recruiter en de HR manager. - Je bent het aanspreekpunt voor de 240 medewerkers van verschillende afdelingen voor alle aspecten die zorgen voor een correcte payrolling en allerlei vragen rond sociale documenten. - Dagelijks controleer je de tijdsregistratie, je registreert hierbij alle afwezigheden en onregelmatigheden in het systeem en rapporteert deze aan de verschillende afdelingsverantwoordelijken. - Je zorgt voor een correcte loonadministratie zowel van arbeiders als bedienden i.s.m. ons sociaal secretariaat. - Je volgt de wijzigingen in de sociale wetgeving nauwgezet op en je kan deze interpreteren en aftoetsen op de bestaande bedrijfsregels. - Je staat in voor de opmaak en opvolging in kader van absenteïsme en disciplinering (dossieropbouw en opvolggesprekken). Dit kan je in overleg doen met de HR manager. - Je zorgt voor de administratieve opvolging van allerhande HR gerelateerde onderwerpen zoals bv. de on- en offboarding van een medewerker.

Profiel

- Je hebt minstens 3 jaar relevante ervaring in een gelijkaardige rol. - In deze adviserende rol is kennis van sociale wetgeving een must, ervaring in een productiebedrijf is een plus. - Discretie en nauwkeurigheid zijn twee termen die jou op het lijf geschreven staan. - Je plant je eigen werk graag autonoom in en waakt erover om toch voldoende in contact te staan met onze medewerkers. - Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels en hebt geen schrik een woordje in het Frans te spreken.

Wij bieden

- Een stabiel, financieel gezond familiebedrijf met een mooie toekomstvisie - Een voltijdse job met een correcte verloning op maat van jouw ervaring en kennis en extra voordelen zoals 6 extra ADV dagen en een hospitalisatieverzekering. - Een on-the-job interne opleiding - Héél veel variatie in jouw job gecombineerd met een omgeving waarin initiatief nemen erg geapprecieerd wordt.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.