Vacature

Pistoolschilder trailers

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2939

Update: 18-04-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als pistoolschilder bij onze klant krijg je de kans om je vaardigheden toe te passen in een dynamische en innovatieve omgeving. De klant staat bekend om hun hoogwaardige bulkopleggers. Na een inloopperiode, met de nodige begeleiding en opleiding, zal je als pistoolschilder de trailers klaarzetten voor het schilderen van grondverf en eindlak en het lakken met het Airless schilderpoces.- Polyester aanbrengen, plamuren. - Opwrijven oneffenheden. - Afplakken voor grondverf. - Schilderen grondverf (Airless met de auto mixer / High Solid Primer) - Kleurlijnen aftekenen en bulkwagen afplakken. - Schilderen eindlak (één kleur of multi kleuren of RAL of metallic kleuren / High Solid) - Afwerken met vernislaag.

Profiel

- Je hebt ervaring met het Airless schilderproces. - Je hebt kennis van 2K componenten spuitinstallatie (interne opleiding is voorzien). - Je bent vertrouwd met mengverhoudingen. - Het respecteren van de nodige veiligheidsprocedures vind je vanzelfsprekend. - Je respecteert de afvalstroom. - Pluspunt: relevante ervaring in de automotive sector.

Wij bieden

- Je maakt deel uit van een team waarin je als nieuwe collega dagelijks wordt begeleid door een mentor/peter. Begeleiding, opleiding en coaching zijn belangrijk voor je professionele ontwikkeling. - Een boeiende job in een familiale KMO waar mensen centraal staan. Je bent lid van de familie! - Met kleine attenties maakt de klant de werkomgeving extra gezellig. Van bezoekjes door Sinterklaas tot paaseitjes gebracht door de enige echt paashaas. Foute kersttruiendag en warme chocomelk om het nieuwe jaar in te zetten...

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.