Vacature

Pistoolspuiter natlak

Referentie: 1463

Update: 08-03-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Het uitvoeren van logistieke werkzaamheden rondom de spuiterij, zoals het klaarzetten (je maakt de ondergrond stofvrij, ontvetten,...) en ophangen van de afgewerkte stukken. - Controleren of het te spuiten materiaal compleet is. - Je zorgt voor de juiste kleursamenstelling en stelt de verfspuitinstallatie en spuitcabine af. - Je spuit de onderdelen volgens de regels van de kunst. - Je stemt de planning af op de organisatie van de werkplaatsen en de prioriteiten zodat de onderdelen op het afgesproken tijdstip klaar zijn. - Je onderhoudt het werkmateriaal en de spuitcabine. - Je houdt de werkvloer ordelijk en proper zodat je steeds in een nette omgeving kan werken.

Profiel

- Ervaring in een spuiterij is een vereiste, bij voorkeur in natlak. - Ervaring met Airless en/of Airmix pompen is vereist. - Je hebt oog voor detail en legt de lat hoog. - Je kan zelfstandig werken en plannen. - Je hecht veel belang aan ene goeie samenwerking met je collega's.

Wij bieden

- Een attractief verloningspakket op basis van je ervaring. - Interen en externe opleidingsmogelijkheden. - Doorgroeimogelijkheden binnen onze snel groeiende organisatie.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.