Vacature

Plaatser Alliminium

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2160

Update: 07-07-2022

default

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je plaatst aluminium elementen (deuren, ramen, etc.) op de werf. - Je zorgt samen met je collega(‘s) voor een perfecte montage. - Je vertrekt hierbij steeds in team vanuit het atelier te Ieper waar de materialen geladen worden. - Je staat de projectleider bij voor een vlotte productie en planning.- Je zorgt voor een perfecte afwerking. - Je meldt tijdig defecten van materiaal. - Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider.

Profiel

- Je hebt minstens een basiskennis van het plaatsen van aluminium elementen. - Je hebt oog voor detail en bent fier op afgewerkte projecten. - Je beseft dat kwaliteit hét verschil maakt voor ons bedrijf en de klant. - Je komt liever een kwartier te vroeg dan een minuut te laat.

Wij bieden

- Paritair comité bouw – 40 uren week – 32 dagen verlof - Je komt terecht in een enorm leuke equipe waar we graag lachen, maar ook serieus werken. - Je werkt mee aan zeer gevarieerde en uitdagende projecten. - Je krijgt een degelijke opleiding en wordt sterk ondersteund in je rol. - Je komt terecht in een financieel gezond bedrijf in volle groei. - Je werkt in een jong team met een dynamische zaakvoerder die vooruit wil. - Je werkt van maandag tot vrijdag in een dagregime. - Je krijgt een competitief salarispakket (= bouw) op maat en geniet van extralegale voorwaarden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.