Vacature

Plaatser interieur- en totaalinrichting (m/v)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1958

Update: 27-05-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor het leveren en de montage van het vast meubilair en binnen schrijnwerk (gyproc wanden en muren, binnendeuren,...) op de werf. - Samen met je collega('s) volg je de technische plannen nauwkeurig op. - Je werkt klantgericht en fungeert als uithangbord van de onderneming. - Je maakt gebruik van je technisch inzicht, materiaalkennis en ervaring om bij ieder project een kwalitatieve afwerking te garanderen.

Profiel

- Je bent technisch veelzijdig en creatief. - Precisie en nauwkeurigheid zijn voor jouw belangrijke waarden. - Je hebt een praktische ingesteldheid en je bent een problem solver. - Je bent stressbestendig en stelt zich flexibel op. - Kennis van totaalinrichting en verwante sectoren (elektriciteit/sanitair) is een pluspunt. - Ervaring met het materiaal corian is een pluspunt.

Wij bieden

- Een uitdagende, gevarieerde job in een dynamisch en groeiende onderneming. - Je werkt mee aan diverse projecten en beschikt over divers modern materiaal. - Aan de hand van interne opleidingen en praktijkervaring krijgt u de kans om je huidige technische kennis te verdiepen. - Het is een job met verantwoordelijkheden. - Een marktconform, motiverend loon.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.