Vacature

Plaatser Meubelen

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1678

Update: 30-03-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Jouw functie bestaat grotendeels in het plaatsen van maatmeubilair en binnenschrijnwerk op onze werven. Daarnaast help je sporadisch mee in het atelier om de stukken verzorgd te assembleren en te monteren tot één geheel. Je werkt aan de hand van opgemaakte werftekeningen.

Profiel

Je volgde een technische opleiding houtbewerking Je hebt al een eerste werkervaring achter de rug als schrijnwerker of als plaatser Je bent stipt en bent gemotiveerd om je handen uit de mouwen te steken. Je plaatst maatwerk met oog voor detail

Wij bieden

Je komt terecht in een familiaal en dynamisch bedrijf. Wij bieden je een heer goede opleiding . Binnen onze kleine structuur zijn er open en korte communicatielijnen. Er heerst een toffe groepssfeer. Voor deze functie voorzien wij een competitief salaris.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.